top of page
20230428_131204.jpg

Werkwijze

Een goed ontwerp zorgt dat je optimaal kunt genieten van jouw tuin. Met een terras om lekker buiten te eten of een boek te lezen, bomen en een pergola voor fijne schaduwplekken en het hele jaar door wel iets in bloei. Mooi om naar te kijken en goed voor de insecten en dieren in jouw omgeving. 

Planten spelen de hoofdrol in mijn werk, dus verwacht veel groen, fijne zitplekken zonder al te veel tegels en minimaal een boom in de tuin!

🌿 Advies: 
 

Kun je hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste planten? Of heb je inspiratie nodig om de tuin net wat prettiger te laten voelen?

Ik help je op weg met een moodboard of planttips. 

Kosten: €75,- per uur incl. btw.

🌿 Ontwerp

Op zoek naar een tuinontwerp dat aan alle kanten klopt? Ik kom langs voor een intake, meet de tuin in en kom terug met een schets. Na een feedbackronde maken we het compleet inclusief materiaalkeuze en schakel ik indien gewenst de hovenier in. 

Kosten: €750,-

🌿 Ontwerp + beplantingsplan:

Wil je een compleet nieuwe tuin? Samen komen we tot een mooi ontwerp inclusief materiaal- en plantkeuze zodat je het hele jaar een bloeiende tuin hebt. Ik teken alle planten in en schakel indien gewenst de hovenier in via het collectief Ecologisch Tuinlieden der Lage Landen waarvan ik lid ben. 

Kosten: €1250,- voor een middelgrote tuin (tot 150m2)

*het tuinontwerp wordt gemaakt in 2D. Je kunt een 3D visualisatie voor een meerprijs bijboeken.

🌿 Beplantingsplan:

Ben je wel tevreden over de huidige indeling van de tuin, maar kun je hulp gebruiken met de beplanting? Ik maak een beplantingsplan voor je waarmee de tuin jaarrond aantrekkelijk is voor jou èn voor bijen, vlinders en vogels. 

Kosten:  vanaf €500 voor een kleine tuin. Met het aantal m2 maak ik een passende offerte.

Mail me met jouw situatie en ik maar een een offerte op maat!

bottom of page